категорії: блоґ-запис

Замітка про буденне життя моїх дітей.

теґи: NimBuzz, nokia 5530, дзвінки

 (Не на правах реклами, просто ділюсь враженями.)
Так напевно для моїх дітей це буде просто новий день і просто як почистити зуби зранку, хоча і не хочеться. 
Здавалось, що треба людині для щастя?
Nokia 5530Та зовсім небагато, деколи, але коли ти схибнутий на техніці то треба якийсь гаджет.
Днсь рік назад користувався iPod-ом, ну то просто плеєр, але дуже кайфовий, і ту пішли базари, що Нокіа випускає АйФон вбивцю, ну купив. Не вбивця звісно, бо сенсор такий затянутий після АйПода, але що ж купив тішся, тому що телефон Nokia 5530 дійсно фарш, жир і тіпа мега кул.Куча наворотів, ізі шейр, пошта, нет, радіо… і що? Світ не змінився. Зовсім ні. Світ став ближчим.
Маючи якийсь галімий пакет Life :) підключений до безлімітного (10Гб трафіку) інтернету за якихось120 грн. ти міняєш світ навколо себе. Мало того що я на сихові чи в центрі, чи де б не був. 9тепер навіть в Косові Івано-франківської обл.) слухаю свою улюблене радіо Mousse
А ще  телефоную в Туречину (Анкара) і зовсім так собі спокійно розмовляючи по Skype говорю із одногрупником. Хто б міг подумати, що зв'язок з закордоном може бути таким простим, вигідним і дешевим, якщо твій безлім оплачує фірма :)
Якість передачі сигналу відмінна. Таке враження що телефонуєш по Львову. За допомогою програми NimBuzz світ стає ближчим, а я не престаю дивуватись. От такі то дива трапляються у двадцятому сторіччі. 
Ще пару слів про НімБузз.
програма просто фарш. Підтримує аську, скайп, гул толк, МСН, твітер, майСпейс і багато іншого
Як писав друг, з Анкари Програма робить все крім мінету, а може й мінет робить просто в налаштуваннях не розібрався :)
Корисні лінки по замітці:
Nokia 5530 XpressMusic
Mousse Radio
Чудо програма NimBuzz